Monday, August 12, 2013

KIMMIE'S BIRTHDAY MONTH OF GIVEAWAYS ~ DAY 12~ Linda McMaken's BAER TRUTH & BAER NECESSITIES

LINDA MCMAKEN IS A VERY SPECIAL LADY TO ME. LIKE MANY OF MY OF MY OTHER AUTHOR FRIENDS, I FIRST MET HER ONLINE. NOTHING COMPARES TO MEETING LINDA IN PERSON THOUGH, AS SHE HAS ONE OF THOSE INFECTIOUS LAUGHS AND A WELCOMING HEART, SHE HAS A WONDERFUL FAMILY,  IN ADDITION, SHE WRITES A REALLY AWESOME STORY!!!
THERE WILL BE TWO WINNERS TODAY OF HER AWESOME WESTERN ROMANCE SERIES WITH A FEW TWISTS. GOOD LUCK TO YOU ALL AND THANK YOU LINDA FOR BEING SO GENEROUS !!! 





Linda McMaken in her BOC shirt! I love her!




a Rafflecopter giveaway

16 comments:

  1. I LOVE YOU, LINDA McMAKEN!!!!!
    And I love your books too!

    ReplyDelete
  2. I loved the first book!! I'm halfway into reading the second book and love this story also!!!

    ReplyDelete
  3. You are 100% correct- Linda is so special. She has a kind spirit and a lovely smile. I've read all Three Baers and I love them. Good Friends to revisit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, Barbara, that was way too kind. Thank you.

      Delete
  4. I love Contemporary Western Romance, but I also love Historical Romance (especially men in kilts!!!)....but I try not to discriminate! lol!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. I haven't read these yet...think I need too!

    ReplyDelete
  7. Thank you my sweet Kimmie for being such an awesome friend, and for hosting me on BOCs. You are truly a gem, and I'm honored to call you friend. Thank you all for commenting and making me feel so good, I do appreciate my readers, and those willing to take a chance on a newbie writer. Hugs!!!! Linda

    ReplyDelete